FitnessEst

Läbirääkimised õnnestusid

allikas: https://unsplash.com/@evertonvila

Kuidas müüa maha ideed? Ideed, mis muudab teiste pereliikmete jaoks mõningaid tavapäraseid harjumusi ning tekitab vähest ebamugavust. Idee, mida soovisin oma lähedastele maha müüa oli hommikune treening enne tööleminekut. Ja ebamugavus, mis see teistele pereliikmetele tekitab, on 10 minutit varem ärkamine ja ühistranspordiga kooli sõit tütrel.

Nagu pealkirjas välja toodud, siis läbirääkimised õnnestusid. Täna oli esimene hommik, mil 7.00 astusin saali uksest sisse ning tegin mõnusa hommikuse treeningu. Kuid mismoodi siis "idee maha müüsin". Otsustasin oma kullakallile kaasale läheneda ratsionaalsete põhjendustega. Nimelt tegin valmis paberile oma tavapärase nädalapäeva kellaajalise kava, kus igal ajavahemikul oli taga kindel põhjendus. Tähtsaim vahemik oli õhtul peale tööd 18.00-20.00. Seal on tavaliseks saanud käia minul meie pojaga jalutamas ning anda mu armsale kaasale aega ükskõik mille tegemiseks. Ja lõpuks jõudsin sinna, kus ka tema konstateeris fakti, et mõistlikuim hetk minu treeninguteks on hommikul enne tööd. Edasi läks meil siis sama süsteemi järgi tütrele idee mahamüümine ning ka see õnnestus. Juhhuu... Nüüd vaja vaid endal olla järjepidev ja ettevaatlik, et mingeid pause saalitreeningutes ei tuleks 🙂 Allpool väike tervituspilt tänahommikusest saalist. Kusjuures ma ei olnud ainuke varajne pääsuke seal 🙂

Hommikune treening
Hommikuvõimlemine

Üle pika aja võtsin ette ka enda kehas rasvaprotsendi mõõtmise. Mitte just kõige ideaalsema toitumise juures ning vaid kiirkõnniga jalutuskäikudega olen oma natuke alla 80kg kaalu juures 9,2% keha rasvasisaldusega. Mitte just veel seal tippvormi juures, kuid pole just kõige kehvem tulemus minu arvates. Nüüd natuke lihastoonust jõusaalis juurde ja väheke täpsem toitumine ilma väikeste pattudeta ja tulemus peaks veelgi paremaks minema.

Minu kallis kaasa oma unevaeguse ja kõige sellise juures on ka oma raseduseelse kaalu juba taastanud ning nüüd tegeleb ta sellega, et saavutada enda jaoks ideaalkaal. Kui peale magamata öid on tal õhtul veel energiat, siis proovib ka tema leida võimaluse natuke muud koormust saalis saada, kui lihtsalt jalutuskäigud vankriga. Oma õhtusesse päevakavasse saabta selle ju lisada, sest meie pea juba pea seitsmekuune pojake on sel ajal tavaliselt minuga jalutamas 🙂

Eelmises postituses sai räägitud tööandja poolt korraldatud sammuvõistlusest seoses südamenädalaga. Minu tulemus natuke üle 145 000 sammu nädalas ei kvalifitseerunud kuidagiviisi esimeseks. Ületati märgatavalt teiste poolt. Eks järgmine aasta ole jälle võimalik ning siis tean, mis peab olema jälle selline keskmine päev liikumist, et olla esikohakonkurentsis.

Edukat nädalat ja olge mõnusad.

Loo kaanepilt: https://unsplash.com/@evertonvila



Järgi meid ka Facebookis



Viimased postitused

Loe ka neid postitusi

Exit mobile version