FitnessEst

Nädalavahetuse tegemised ja loosimise tulemused

Eks nädalavahetus oli põhimõtteliselt ikkagi puhkuse osa, kuna enne seda oli juba pikalt olnud puhkus. Et aga remondist oli selleks ajaks väike väsimus peale tulnud, siis tegin otsuse, et kasutan aega natuke vaid egoistlikult enda jaoks.

Olin saanud läbi Facebooki kutse seminarile Rakverre ning tegin selle tillukese otsa, et seal hommikupoole natuke tarkust taga ajada. Loengu teemaks oli testosteroon ning see, mis mõjutab meestes selle hormooni taset negatiivselt ning mida saab teha selle jaoks, et ilma meditsiinilist ja keemialabori poolt väljatöötatud abi kasutamata testosteroonitaset looduslikult tõsta. Miks inimesele ja mehele on vajalik selle hormooni piisav hulk, selle kohta on väga palju artikleid ja uuringuid tehtud ning siinkohal ei tahaks hakata neid ümber kirjutama ja kokkuvõtteid tegema.

Kuid mis seal üheks minu jaoks peamiseks põhjuseks välja tuli, oli tegelikult normaalne ja sügav ning piisava puikkusega ööuni. Kui seda ikka piisavalt ei ole, siis eks kõik inimkeha hormoonid on tasakaalust väljas. Lisaks saame me väga paljudest erinevatest kohtadest östrogeenilaadse molekulaarstruktuuriga aineid. Sain enda joaks kirja väga pika listi ning eks tuleb vaadata, kuidas neid asju oma elus vältida. Õnneks juba mitmeid neist ma ka juba väldin ning näiteks ei kasuta lõhnastatud pesupulbreid ning pesuloputusvahendit.

Lisaks on liigne suhkru tarbimine üheks põhjuseks, miks meesuguhormoonile vastupidist hormooni mehe kehas liiga palju olla võib – selleks on ka suhkur ja suhkrurikkad toidud. Igatahes soovitan sedasama seminari kõikidele kuulama minna ning midagi sealt ikka kahe kõrva vahele võtta on. Seminari kohta võib infot leida sellelt lehelt. Jälgige aeg ajalt nende tegemisi ning info uute seminaride kohta on seal üleval. Hetkel küll vene keeles, ent usun, et sellest pole midagi ning natukese aja pärast saame seda infot ka eestikeelsena kuulata.

Seminaril käidud jäin veel natukeseks Rakverre ja võtsin ette ühe lõunasöögi sõbraga, kellega ammu sedasi lihtsalt niisama maha istudes juttu polnud ajanud. Vahel on hea täiesti ennast välja lülitada ja rääkida kellegagi, kes on Sinu tavapärasest elust-olust kaugemal ja näeb mõningaid asju teise nurga alt. Samas, temaga suheldes sain aru, et on olemas veel samasuguste vaadetega nagu mina inimesi. Tähtis on perekond, partnerite rollid peres ning see, et teineteist toetatakse ning samas vaimus ka oma lapsi kasvatatakse. Ehk siis, mees las olla mees ning naine olla naine. Keegi ei ütle, et kumbki neist on tähtsam. Mees ja naine on kaks osa tervikust. Mees võib küll osta elamispinna või toiduained, kuid naine teeb elamisest kodu ning vlamistab ideaalse söögi om armastusega. Sel teemal võiks pikemalt muidugi arutada.

Ent nüüd loosimise juurde. Et kõik oleks aus ja läbinähtav, siis võtsin loosimisprotsessi allpoololevale videole. Kommentaari jättis kokku 11 inimest ning nagu ma selles postituses ütlesin, siis valin välja loosiga tervisetoodete kombo saaja. Ehkki kommentaare lugedes võinuks teha hoopis valiku teistmoodi, ent välja hõigatud võitja valimist ei hakka muutma.

Õnnesoovid võitjale (Esta Pilt) ning kirjutasin Messengeri kaudu ka sõnumi küsimusega, kuidas soovid oma auhinna kätte saada.

Suured tänud MyFitsop.ee, kes sedavõrd häid tooteid tarnib ning selle auhinna aitas välja panna.

Edukat nädala jätku 🙂



Järgi meid ka Facebookis



Viimased postitused

Loe ka neid postitusi

Exit mobile version