FitnessEst

Ühe euro eest bikiinivormi

ühe euro eest bikiinivormi

Juba mõni aeg tagasi lugesin sotsiaalmeediast ja ka suurematest uudisportaalidest uuest projektist nimega “Ühe euro eest bikiinivormi”. Projekti veavad personaaltreenerid Marek Kalmus ja Anastasia Gavris treeneritena. Lugedes ja vaadates saan ka aru, et tegemist on väga laheda mõttega tuua fitness ja sport rahvale lähemale ning üldse propageerida tervislikke eluviise ning üleüldse fitnessi ja bikinifitnessi. Üritusest täpsemalt saab lugeda nende Facebooki lehelt. Soovitan seda lehte jälgida, kuna seal kajastatakse järjest osalejate tegemisi ning on võimalus ka neile oma hääl anda.

Mida projektis osaleja sellest saab?

Minu arvates peamine, mille osaleja sellest bikiinifitnessi reality show`st võidab, on hea enesetunne ning üleüldine parem füüsiline ja vaimne vorm. Samuti saab ta tasuta toitumis- ja treeningkavad, mida jälgides saavutab ta oma eesmärke. Ma ei tea küll, kes neist kahest treenerist kavad koostab, kuid tean, et Mareki kavad töötavad. Minu arvamust Marekist saab lugeda postitusest Treenerist mõne sõnaga, kus kirjutan enda kogemustest temaga.

Mis veel siinjuures üks olulisi ülimalt positiivseid faktoreid osaleja jaoks on? Minu arvates see, et kõikidel osalejatel on võimalus treenida professionaali juhendamisel ning erinevate workshoppide näol on olemas midagi, mida tavalisel kava tellijal või treenijal olla ei pruugi. Nimelt toetusgrupp. Mõnikord võib hea algatus enda keha eest hoolitsemisel jääda just isiku (tean omast käest) motivatsiooni vähenemise taha. Kui on olemas aga sama eesmärgi poole pürgivad toetajad/konkurendid, siis on rajal püsimine palju lihtsam. Öeldakse küll, et suurim konkurent endale oled Sa ise, kuid teistega võrdlusmoment annab palju juurde. Mäletan seda ammusest ajast, kui ise ühes projektis osalesin 🙂

Kuidas valitakse ühe euro eest bikiinivormi võitjad?

Ei hakkaks siin pikalt ümber kirjutama, mida ja kuidas, sest kogu info on nende Facebooki lehel ära toodud. Samas võib üks asi alguses tunduda natuke võõrastav, kuid rohkem süvenedes saan ma aru, miks sedasi on tehtud. Nimelt nn publikuhääletuse puhul on iga antav hääl tasuline. Ei see raha ei lähe nende inimeste taskusse, kes kolme kuuga inimesi lavavormi proovivad ja suudavad viia. Kogu see raha, mis häälte eest saadakse, annetatakse Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule. Seega see üks euro, mille sina käid välja oma hääle eest lemmikule, läheb heategevuseks sinna, kus see omab minu kui lapsevanema arvates kõige suuremat kasu.

Miks aga see väike summa üks euro on pandud igale häälele? On mõistetav, et erinevatel osalejatel on erinev arv sotsiaalmeedia sõpru ning selleks, et minu arvates vähekenegi tasakaalustada hääletust, on see igati mõistlik. Ning kui tõesti sõbrad soovivad hääletada rohkem, siis andku aga tuld. Nagu varasemalt juba mainisin, siis raha läheb väga õigesse kohta.

Vajuta allolevale pildile ja saad otseteed selle liidu lehele

Mina olen juba mõnele oma lemmikosalejale hääle andnud ja natuke nii osalejale häät andnud kui ka õiget üritust toetanud. Huvitav kuidas minu toetuse saanud tüdrukutel ka läheb esimesel väljahääletusel. Loomulikult ei sõltu kõik siin publiku häältest, vaid siiski ka paljudest teistest faktoritest, mis on hindamiskriteeriumite all välja toodud.

Enda poolt soovin kõikidele osalejatele edu ja pikka meelt ning tervitan seda üritust ning jään jälgima lehte “Ühe euro eest bikiinivormi”.



Järgi meid ka Facebookis



Viimased postitused

Loe ka neid postitusi

Exit mobile version