FitnessEst

Treeningpäev

Kui ikka midagi teha, siis põhjalikult. Eks ole? Või mida arvate teie? Et olla seal, kus soovid olla, siis tuleb ikka mingitki režiimi ju järgida 🙂 Hetkel puhkus nädalakese ja soov oleks ju lihtsalt voodis vedeleda ja mitte midagi teha. Vahepeal üles tõusta, süüa näiteks pitsat ja siis uuesti diivanisse sukelduda ja telekat vaadata.

Sellised mõtted võiksid ju tekkida, ent siis ei oleks ma tegelikult endaga ju rahul. Jälle leidsin vabanduse, miks midagi mitte teha. Oi kui lihtne on neid leida 🙂 Sellegipoolest, alustasin treeninguga juba hommikul peale ärkamist ja esimest kohvi ning klaasi piima. Ausalt öeldes ega väga ei jõudnud küll midagi teha, sest täna proovisin esimest päeva üht treeningut, mida nägin Youtubes:

Mõtlesin seda järgida ja pean mainima, et olen hetkel nõrgavõitu. Pole midagi ütelda, tuleb võtta kätte ja enda keskosa lihaseid tugevdada 🙂 See treening hommikuti aitab ju seda teha.

Hommikusöök söödud ja päevauudised loetud, käisin koeraga jalutamas ning siis jõin trennieelse kokteili valgust, kreatiinist ja glpkoosist, pakkisin asjad ja läksin Lasnamäe HCGYM`i.

Sai tehtud vastavalt kavas olnule selja ja biitsepsi treening ning seejärel ka 20 minutit aeroobset ellipsil. See viimane pole minu tass teed, kuid mõtlemist muutes on ka ellipsil ühe koha peal rabelemine täitsa nauditav. Hoidsin pulsi seal 120-130 vahel, saamaks lihtsalt väheke koormust südamele.

Kõige lõpuks siis sisse esimene trennijärgne koks – kreatiini ja süsikate segu ning 15 minuti pärast teine – valk ja natuke veel glükoosi. Seejärel koju sööma.

Eile sai samuti trenni tehtud ning seda koos 14-aastase pojaga. Inglise keeles ju üteldakse what children see, children do. Anda ka lapsele edasi trennipisik ja tuua ta lisaks muudele spordialadele ka saalitreeningu juurde, mis aitab kõikides teistes spordialades paremat tulemust saavutada.

Tegime ka väikse treeningpildi 🙂

Mõnusat olemist ja tooge oma lapsed samuti kaasa oma tegemiste juude: nad saavad olla koos teiega ning samuti saavad tervete eluviiside pisiku 🙂

Kui sulle see teema meeldis, siis vajuta allpool jagamisele ja kutsu teisi ka lugema 🙂

59.43696124.753575


Järgi meid ka Facebookis



Viimased postitused

Loe ka neid postitusi

Exit mobile version