FitnessEst

Mulle meeldib süüa

Pork tenderloin in calric coriander coating, sweet potato and red bell peppers

Ainus töö, mis toidab on söömine. Mulle tõesti meeldib süüa teha ja seda toitu ka süüa. Väga hea on tegelikult nädalavahetus, mil lisaks hommiku ja õhtusöögile on mul võimalus valmistada ka lõunasöök endale ja oma perele lisaks hommikule ja õhtule. Ärge nüüd mõelge, et mu kaasa söögitegemisega ei tegeleks. Tema poolt tulevad super maitsvad ja kasulikud supid ning just hetkel valmistab ta meile imemaitsvat borši, mille tarvis keetis kaks ja pool tundi veiselihapuljongit. Lausa keele viib alla.

Veel kord leidis tõestust minu ja mu kaasa jaoks fakt, et õigesti söömine on õiges kaalus püsimisel peamine. Võid liikuda palju tahes, kuid kui sealjuures ei söö õigel ajal ja õiges koguses ning toitainete vahekorras, siis ei liigu kaalunumber valitud suunas. Kuna siiamaani on mu kaasal seoses meie fantastilise väikemehega ööuni katkendlik, siis aeg-ajalt on tal magusaisud. Eriti andis ta neile järele siis, kui ma pea nädalasel lähetusel olin. Ja kahjuks tõusis siis ka kaal natuke ülespoole. Väheke korrektuure toidus ja natukese ajaga saime jälle numbri liikuma allapoole, mis on tema eesmärk. Raseduseelsest kaalust on tänaseks juba pea poolteist kilo väiksemaks kaalunumber muutunud. Just see on põhjus, miks mulle süüa meeldib 🙂

Veel on heas füüsilises vormis oleku juures tähtis üksteise toetamine peres. Palju keerulisem oleks minul või mu armsal naisel sel teel, kui emb-kumb meist ei vaataks sellise tõpsusega, nagu me praegu teeme, mida me toiduks tarvitame. Kui su kõrval ikka šokolaadi ja pirukaid söödaks, oleks ju väga keerukas isegi neid mitte võtta. Samuti hindan ma väga seda, et mu kaasa toetab minu tegemisi. Nagu viimatises postituses kirjutasin, siis alustasin hommikuti saalistrennis käimist, kuigi see tähendas kõikidele natuke elukorralduse muudatust hommikuti.

Kuid natuke meeleolupilte ka toidust, mida sööme tere perega. Panustame selelle, et alati oleks kõrval salat või juurviljad, süsivesikuallikas oleks kiudainerikas ning liha ei oleks liialt rasvane. Meie köögis ja toidulaual on tavapäraseks saanud pruun riis, tatar, bataat, veisehakkliha, sea sise- ja välisfilee, paprika jne. Samuti hea ja kvaliteetne oliivõli 🙂

1 / 6

Seega toit on tavaliselt ilusasti värviline ja rõõmsameelne ning tõmbab sööma. Lisaks kõigele ka toitev, nii et väga harva kui üldse tekib päeva jooksul näljatunnet.

Järgmise korrani.

Tihedamini ja lühiülevaateid minu tegutsemisest siin



Järgi meid ka Facebookis



Viimased postitused

Loe ka neid postitusi

Exit mobile version