FitnessEst

Treenerist mõne sõnaga

Kui arvata, et kõik see, mis ma olen varasemalt saavutanud, on tehtud vaid enda peaga, siis oleks tegemist liiga ülbe suhtumisega. Tegelikult on mitmetel kordadel just treener olnud isik, kes annab kas toitumisele või treeningule viimase lihvi, mis lõpuks viib sind tulemusele.

Minu treeneriks on olnud ja ka tulevikus saab olema, kui mul enda peaga mõtlemise puhul tarkusest puudu tuleb, Marek Kalmus. Koostöö temaga on alati sujunud ning tulemused on olnud märgatavalt head. Esimene koostöö temaga oli, kui ma nüüd ei eksi, aastal 2010, mil oli esimene nn projekt, kus ta mind juhendas. Tegemist oli Bonsuna foorumis toimunud võistlusega 6 kanget, mida kureeris ka ajakiri Muscle&Fitness. Sel ajal sai tehtud ka üks mõnus koostrenn seljale, mis sai nii pildimaterjalina, kui ka videona üles võetud ja pilte saab vaadata Bonsuna foorumist galerii alt.

Mõned pildid ka galeriist siia 🙂 Marek ikka vähe tugevam, kui mina 🙂

J0010233

Ning kuidas kogu treening välja nägi, võib vaadata sellest videost:

Teine kord siis minu tippvormi saavutamise ajal aastal 2013, kus ta juhendas mind peaaegu aasta.

Soovitan kõikidele, kes alustavad oma vormi saamise teekonda või soovivad jätkata või viia tulemused järgmisele tasemele, temaga ühendust võtta. Kiireim kontakteerumine meilitsi: kalmusmarek1@gmail.com ning samuti võite tema "töö tulemusi" vaadata tema Facebooki lehelt albumist MBT tublimad.

Mõnusat treeningut ja võtke julgelt temaga ühendust, kui soovite head tulemust 🙂 Teha saab seda väga lihtsalt allpooltoodud vormi kaudu. Lihtsalt saada sõnum ja Marek võtab Sinuga ühendust kava eesmärkide ja makseinfo täpsustamise teemal.

Parimat

59.43696124.753575


Järgi meid ka Facebookis



Viimased postitused

Loe ka neid postitusi

Exit mobile version