FitnessEst

Puhkuselainel vol 2 ning loosimine

Mida tähendab puhkus ning mida tehakse tavaliselt puhkuse ajal? Osa inimestest võtab kätte ja sõidab kuskile kaugemale reisile. Osa liigub ringi meie kaunil kodumaal ning osa inimestest teeb puhkuse ajal oma elamises remonti. 

Kui puhkuse esimesel nädalal käisin külastamas erinevaid kohti Eestis ja Tallinnas ning käisin ka trennis, siis alates laupäevast olen sujuvalt teinud oma elamispinnal remonti. Sisuliselt keskmiselt 6 tundi päeva kohta füüsilist koormust. Ehk siis tegin igapäevaselt CrossFit stiilis treeninguid ja kasutasin oma keha funktsionaalselt :). Üldfüüsilisele toonusele aitab see kohe kindlasti kaasa ning kaal, mis näitab ka kehakoostist, kinnitab tulemusi. Rasvasisaldus on nädalaga kukkunud protsendipunkti võrra, samas kaal püsib enam-vähem samas kohas.

Mõtlesin ka, et mida annab kodu korrastamine/remont, kui seda ise oma kätega teha. Esmalt muidugi seda, et su elamispinna üldine kvaliteet tõuseb ning sul endal on kodus veelgi meeldivam olla. Selle tulemuse saaks muidugi ka teenust sisse ostes ja lastes remondimeestel selle töö ära teha. Mulle annab remont lisaks ka rahulolutunde, et olen midagi oma kätega teinud ja lõpptulemus on valmis ning kena. 

Remondi jutust puhkuse ajal vast aitab. Kogu selle remonditöö juures ei tohi ära unustada lihtsat asja - anda oma kehale kvaliteetset ehitusmaterjali ning energiat, et ikka edasi liikuda jõuaks. Võtsin kätte ja soetasin endale natuke häid asju ning kasutan nüüd neid heade rasvade saamiseks oma toidulaual. Ostan oma toidulisandid viimasel ajal veebilehelt MyFitshop.

Neid häid toidulisandeid soovin ka teiega jagada. Nimelt pealkirjas toodud loosimine. Kirjuta postituse alla kommentaari, miks just sina peaksid saama endale samasuguse kombo, mida kasutan mina heade rasvade saamiseks ning paha ei tee ka postituse jagamine. Kõigi kommentaari lisanud inimeste vahel loosin välja 8.8.2017 õhtul allpooltoodud pildil oleva toote kombo.

Jaga võimalust võita see kombo ka oma sõpradega 🙂

Pildid: pexels.com ja myfitshop.ee



Järgi meid ka Facebookis



Viimased postitused

Loe ka neid postitusi

Exit mobile version