FitnessEst

Jälle proovimas

Hc Gym Tartu Maantee

koht kus käia

Juba mõnda aega ei ole ma siin ühtki kirjatükki avaldanud. Miks, seda ei oska kohe küll ütelda. Vahest seetõttu, et kirjutada ainult käruga jalutamisest ning toitumisest on kuidagi ühekülgne minu enda jaoks. Nüüd sai samas natuke muudatusi tehtud oma tavapärasesse graafikusse ning soovi seda jagada.

Esmalt tuleb tänu avaldada tööandjale, kes otsustas sel nädalal korraldada südamenädala raames sammulugemisvõistluse ning andis sellega lisalükke midagi juurde teha tavapärasele liigutamisele. Nimelt käisin see nädal mõned hommikud enne kukke ja koitu jooksmas seal 3 km kandis. Selgituseks, miks see minu jaoks niivõrd teise tähendusega on: mulle pole kunagi jooksmine meeldinud… Samas saan jooksmise puhul väga hästi mõistsuega aru, et pean olema tagasihoidlik, kuna mu põlv ei pruugi koormusele hästi vastu pidada ning ei sooviks jälle pausi kõigest mulle olulisest liikumise osas. Kuidas kokkuvõttes sammulugemisvõistlus läks ja mis tulemuse sammude osas nädala jooksul sain, seda peale tulemuste avalikustamist.

Elltoodud negatiivse stsenaariumi vältimiseks alustasin uuesti glükosamiini, kaltsiumi ning D-vitamiini igapäevast tarbimist, et liigestel ja luudel piisavalt toitu oleks. Annan kehale lisaaineid, kuna tavapärasest toidust võib neid mõningal määral küll saada, ent pool “preventiivse ravi” eesmärgil on kehal vaja natuke lisa. Toidu kohalt väike näide hommikusöögist: munad, piimaga ning lisatud suhkruta puder ja joogiks must kohvi.

Eggo munad, Fazer Alku õuna ja ingveri puder

Ühes varasemas postituses kirjutasin, et kui kiirkõnd koos lapsevankriga ja korrektne toitumine viib mu kehakaalu alla 80kg, siis tuleb teha otsus minemaks ka saalitreeninugtele, et aeroobsel treeningul lisaks rasvkoele ka natuke kaduvat lihasmassi hoida. Egas muud eesmärki saaliskäigul polekski, kui natuke toonust ja teistsugust koormust kehale ning närvisüsteemile anda. Ning jah, viimasel ajal on kehakaal olnud stabiilselt 78 kg juures, mida leian enda pikkuse jaoks olevat natuke vähevõitu 😉

Samas tean, et pean enne otsuse lõplikku vastuvõtmist konsulteerima ka pereringis, sest hommikune enne tööpäeva algust trenniskäik muudab natukene teiste pereliikmete hommikust päevakava, kuid loodan, et idee müümisega ma hätta ei jää. Eile saigi juba külastatud uut ning äsjaavatud HC Gym`i Tartu maanteel. Ütleme, et hea oli üle pika aja rauda tõsta 🙂 Otsisin ka jalatrenniks välja põlvetoe ning vaatasin natuke harjutuspangas ringi nende harjutuste osas, mis omavad põlveliigesele väiksemat koormust, kui kunagi varem tehtud harjutused.

Kena laupäeva jätku.

Suurem hulk pilte ning tegemisi siin



Järgi meid ka Facebookis



Viimased postitused

Loe ka neid postitusi

Exit mobile version