FitnessEst

Vaikust ja rahu ehk siis head alanud aastat

Aasta lõpp ja algus on tavaliselt olnud inimestel enda sisse vaatamise ja eesmärkide seadmise aeg. Eks ise on ka tehtud seda ning jätkan juba ammu valitud teed – olla fit ning tunda ennast hästi. Üks hetk vaatasin, et pole isegi ammu siia midagi kirja pannud. Asi pole mitte selles, et mul poleks midagi ütleda – tegelikult on kogu aeg ja igapäevaselt midagi võimalik kirjtuada, kuid… tegemist on teemadega, mis ei haaku kuidagi selle blogiga 🙂 mis sa ikka poliitikast, presidendist ja paljudest erinevatest päevakajalistest teemadest kirjutad.

Aga, mõtlesin, et kui teisel jaanuaril oma kondid trenni viisin, et satub see tore sotsiaalmeediast juba tuttavaks saanud uusaastalubaduste andjate hord mulle trennist vastu, kuid võta näpust. Olukord saalis oli sama, mis eelmise aasta lõpus. Või on HC Gym Lasnamäel selline saal, kuhu inimesed ei tule uusaastalubadusi täitma? Või ei ole see asta uusaastalubaduste seas trenni alustamine? Ei taha uskuda ei üht ega teist, kuid pilt, mis vatas vastu 2 jaanuari õhtul saalis ning ka järgnevatel, andis mõista, et sel aastal on midagi teisiti. samuti üx kohustuslik klõps ka saalist 🙂 ehk siis selfie 🙂

Mis aga puutub pealkirjas toodut, siis väga meeldis mulle üks pühapäevane matk talvisesse rappa. Oli küll jahedavõitu, kuid kui vaadata seda vaadet, mis allpooltoodud 360 kraadi panporaampildil on, siis sai tehtud õige valik 🙂

Ning tõesti oli hea ja tore käia kohas, kus ei ole mingit lärmi ega autode kolinat ja muud taolist. Kuigi olegem ausad, mõni aeg sedasi vaikuses olla on tore, kuid tundub, et ma vajan natuke lärmi enda ümber, et normaalselt toimida.

Ning üks asi, mis on ühest küljest tore, aga teisest küljest suhteliselt raske taluda – meil on uues kontoris allpooltoodud pildil toodud küpsetusahi.

OK. Küpsetamisel on ventilatsioon hea, aga kui sind võtab kontoris vastu värskelküpsetartud saiakeste või minipitsade lõhn, siis tuleb aeg ajalt päris palju tahtejõudu omada, et neid mitte võtta. Ja mõnikord tõuseb ikka käsi selle toreda saiakesega suu juurde.

Ehkki, sel aastal olen nüüd peale jõulu ja uusaastasöömisi võtnud täpsemalt käsile toitumise ning alustasin peale jõutrenni uuesti aeroobse treeninguga. Eemsärk ikkagi saada sama vorm tagasi, mis mul oli ajakirjas Tervis+ piltidel 🙂

NB! kui soovid, siis saavutad kõike – mõistus on tugev vahend ning hetkel olen ma juba pea kolm kuud täiesti suitsuvaba.

Kui sulle meeldis see lugemine, siis vajuta allpooltoodud sotsiaalmeedia jagamisnuppudele ja kutsu ka sõbrad lugema.



Järgi meid ka Facebookis



Viimased postitused

Loe ka neid postitusi

Exit mobile version