FitnessEst

Munad ja mänguasjad

munad

Siin ta nüüd siis on. Tundub, et olen vist segi läinud ja kirjutan munadest ning mänguasjadest?! Ei, olen täie mõistuse juures, kuna just ostsin poest mune, mille karbid on ehitusklotsid. Noorim pojaraas on kasvanud juba sedavõrd suureks, et kasutab kõiksugu asju mänguasjadeks. Miks mitte siis ka munakarpe 🙂 Ja miks ma mune ostan ja mis kasu on muna söömisel, kirjutasin siin.

Mis nendes karpides siis nii erilist on?

Munakarp on ju munakarp. Mõned munad on paberist karbis, mõned plastikust karbis ja kas need üldse sobivad siis mänuasjadeks? No esmalt tuleb mainida, et lastele sobivad nende arvates mänguasjadeks sisuliselt kõik asjad. Loomulikult on mängudeks kõige parem vahend lapse jaoks näiteks õe kummikud ja koera kaelarihm. Mis sellest, et tal sealsamas kõrval on kõiksugu tulede ja viledega liikuvad ja vilkuvad mänguasjad. Loodetavasti nüüd leiab ta neis munakarpides endale veel mõned mänguasjad, millega huvitavalt aega veeta. Mis just neis karpides nii erilist on? Lihtne, need karbid on nagu mänguklotsid. Suured Lego klotsid, milledest saad ehitada mida iganes kujutlusvõime pähe toob 🙂

Miks peaksin ma just neid mune ostma

Ausalt öeldes ilma väikse lapseta oleks ma selles karbis munad ostamata jätnud ning valinud teised. Karbis on kaheksa muna ning jaehind on sama, mis tavaliselt kümmet muna sisaldaval karbil.  Samas, see mõnikümment senti kahe muna eest rohkem maksta, pole palju, sest nii ehk naa soetad ju lastele mänguasju. Ning lisaks mänguasjale saad õpetada last sööma väga kasulikku toiduainet. Ehk siis selleks, et uut mänguklotsi saada, tuleb koos hommikul omletti, härjasilma või keedetud mune süüa. Muuhulgas on nende munade näole tegemist kodumaiste kanade munadega. Võidus oled mitmel viisil. Lapsel olemas mänguasi, perel hea ja kvaliteetne toit ning oma ostuga toetad kodumaist tööstust. Mida veel tahta.

Ka vanem õde on karpidest sillas

Ega siis ainult vaid aastasele need karbid ei meeldi. Ka vanem õde tahab nendest torne, maju ja muid asju ehitada. Seega on tekkinud koheselt konkurents. Kui vaid jõuaks piisavalt palju mune süüa, et mõlemile karpe jaguks 🙂 Tegin Google kaudu antuke uurimistööd karpide kohta. Mõningates riikides on isegi ainult karpe võimalik soetada. Tervelt 36 karpi “ehitusklotse” on nn stardipakett. Hinda ma küll ei suutund näha, kuid ega need karbid väga palju maksta ei saa ju. Ning sellised vinged klotsid on hea vaheldus tavapärastele mänguasjapoest saadavatele mänguasjadele. Lisaks on neid “klotse” lihtne ladustada. Võtad karbid lahti ja paned teineteise sisse ning ruumi võtavad mänguklotsid sellisel viisil väga vähe.

Ka mina olen sõltuvuses

Väga hea, et mulle meeldib palju mune süüa ja samuti mu perele. Seoses oma hobi, fitnessiga, tean, et munad on väga kasulik toiduaine ning nende söömisel on väga palju kasutegureid. Oma aastasele lapsele annan ka keedumune söögiks ning ka talle meeldivad need. Nüüd on siis nii, et käin ja otsin poodidest just neid Eggyplay karpe, sest nii saan perele hea ja maitsva ning kodumiasest toorainest toidu valmistada, samal ajal iga ostuga suurendada klotside hulka laste mängunurgas. Kahju ainult, et mitte iga kaubandusketi lettidele need tooted veel jõudnud pole. Hetkel siis vaid munade järel käin ühes kindlas poes kodust natuke kaugemal. Loodetavasti saan neid varsti ka veebipoest soetada. Miks mulle veebipood meeldib, kirjutasin siin.



Järgi meid ka Facebookis



Viimased postitused

Loe ka neid postitusi

Exit mobile version