FitnessEst

Õhtusöök peale trenni

Kütus. Iga aparaat vajab kütust, et edasi liikuda ning toimida parimal võimalikul moel. Eriti tähtis on kütus inimesele, et toimida nii, nagu on vaja. Võrdlen siinkohal inimest võidusõiduautoga. Võid ju olla ükskõik kui hea mootori, käigukasti ja vedrustusega, ent kui kütus on vale, ei sõida auto kõige paremini. Jah, loomulikult on autoga sõidu juures üks tähtis omadus ka see, et tihend rooli, istme ja pedaalide vahel oleks hea,kuid kütus on tähtis.

Inimese kohta öeldakse, et sa oled see, mida sa sööd. Oli vist sedasi, et 7 aasta jooskul on kõik inimkeha rakud vahetunud, seega iga seitsme aasta järel on inimkeha täielikult uuendatud (noh, sedasi olen ma lihtsalt kuulnud/lugenud, ei pretendeeri absoluutselt tõele). Peale seda, kui olen pikalt järginud toitumist, siis olen pooltooted peaaegu oma söögist ära jätnud. Vaid harva söön näiteks pelmeene või muud kiiresti tehtavat toitu, kuid see on pigem harv erand, sest soovin süüa enda poolt tehtud toitu. Vaid nii saan ma kindel olla, et kütus, mida ma tarbin, on kvaliteetne ning saan need toitained, mida vaja.

Kuid see õhtusöök tuli hea ja maitsev 🙂 Suitsuse paprikaga maitsetatud sea välisfilee küpsetatuna fooliumis. Lisaks tomat, paar kartulit ning hapukoor.

Liha puhul proovin järgida seda, et ühe toidukorraga söön umbes 200g -250g liha. Vähem jääks väheseks ja liiga palju head kraami pole ka mõistlik 🙂

Ja lõpetuseks – olen söömise puhul tähele pannud, et kui tarbid enda valmistatud toitu, mis on nn nullist valmis tehtud, siis on kõht pikemat aega täis – pooltooted jätavad kahjuks/õnneks kõhu tühjaks ja peadjälle uuesti sööma.

Kõike kaunist 🙂

Kui sulle see teema meeldis, siis vajuta allpool jagamisele ja kutsu teisi ka lugema 🙂



Järgi meid ka Facebookis



Viimased postitused

Loe ka neid postitusi

Exit mobile version